Tegemist hästi lihtsa koogiga. Esmalt tuleb küpsetada tavapärane bisviidipõhi. Jahtunud põhjade vahele ja pealispind on kaetud Choccocream Pistacchio ja kohupiimakreemiga.
Choccocream Pistacchiot saab osta Tallinna Tordistuudiost.
Mis on selle ilusa kohupriima kreemi saladus, mida tordi pinnale ja ümber pritsisid? Väga ilus tekstuur, kas oleks võimalik retsepti saada ja mis tooteid kasutasid?
Tere! Koogi pinnal ja põhjade vahel on Choccocream Pistacchio kreem, mis on segatud lahja kohupiimaga.Koogi ääred on tehtud taimse vahukoorega, mis on samuti segatud kohupiimaga. Taimse vahukoorega on hea saavutada läbi tülle pritsitavat tekstuuri. Samas ei meeldi paljudele selle vahukoore maitse. Taimset vahukoort müüb Koogimeister ja Suhkrukunst (erinevad variandid). Biskviit on klassikaline. Õnnestunud biskviidi valmistamisel mängib suurt rolli munade pikaajaline vahustamine (u.10 min. Vajadusel saadan retsepti, mille järgi ise biskviiti küpsetan ja õnnestub alati. Parimate soovidega Veronika
Mis on selle ilusa kohupriima kreemi saladus, mida tordi pinnale ja ümber pritsisid? Väga ilus tekstuur, kas oleks võimalik retsepti saada ja mis tooteid kasutasid?
VastaKustutaTere!
VastaKustutaKoogi pinnal ja põhjade vahel on Choccocream Pistacchio kreem, mis on segatud lahja kohupiimaga.Koogi ääred on tehtud taimse vahukoorega, mis on samuti segatud kohupiimaga. Taimse vahukoorega on hea saavutada läbi tülle pritsitavat tekstuuri. Samas ei meeldi paljudele selle vahukoore maitse. Taimset vahukoort müüb Koogimeister ja Suhkrukunst (erinevad variandid).
Biskviit on klassikaline. Õnnestunud biskviidi valmistamisel mängib suurt rolli munade pikaajaline vahustamine (u.10 min. Vajadusel saadan retsepti, mille järgi ise biskviiti küpsetan ja õnnestub alati.
Parimate soovidega Veronika