Biskviit:
4 muna
1,5dl suhkrut
1dl nisujahu
0,5dl kartulitärklist
2spl kakaod
1tl küpsetuspulbrit
Kreem:
2dl vahukoort
400g kohupiimapastat
4sl suhkrut
3tl lahustuva kohvi pulbrit
50g riivitud tumedat šokolaadi
Immutamiseks kohvi
Vahele:
3 pirni (kuubikuteks lõigatud)
Vahusta munad suhkruga
heledaks kohevaks vahuks. Lisa ettevaatlikult omavahel segatud
kuivained. Kalla tainas 26 cm läbimõõduga koogivormi ning küpseta
200 kraadises ahjus u.25 minutit. Kummuta jahtunud tordipõhi vormist välja, jahuta ja lõika kaheks kihiks.
Vahusta rõõsk koor suhkru ja lahustuva kohviga, sega ettevaatlikult hulka kohupiim ja riivitud šokolaad. Tõsta üks tordiõhi serveerimisalusele ja niisuta kohviga. Määri põhjale pool kreemist, aja ühtlaselt laiali ja kata kuubikuteks lõigatud pirnidega.
Vahusta rõõsk koor suhkru ja lahustuva kohviga, sega ettevaatlikult hulka kohupiim ja riivitud šokolaad. Tõsta üks tordiõhi serveerimisalusele ja niisuta kohviga. Määri põhjale pool kreemist, aja ühtlaselt laiali ja kata kuubikuteks lõigatud pirnidega.
Tõsta peale teine koogipõhi ja immuta kohviga, kata allesjäänud kreemiga, tõsta külma maitsestuma.
Minu tähelepanek:
Igaks juhuks tasuks poole küpsemise aja pealt kontrollida biskviidi olukorda, kuna ahjud on nii erinevad. Mina alandasin pisut ahju temperauuri ja katsin biskviidi pealt fooliumiga. Biskviidi immutamisega tuleb samuti olla ettevaatlik, kuna küps pirn on mahlane ja annab enast omakorda lisa mahlasust.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar