pühapäev, 10. märts 2013

Trüffeltort toorjuustuga



Aeg asuda minu jaoks uue raamatu juurde ja seekord on tegu "Kalevi šokolaadiraamatuga",  mis on täis huvitavaid retsepte. Esmalt jäi pilk püsima trüffeltordil, järge jäi ootama veel palju põnevaid retsepte.

Põhi:

150 g küpsiseid
50 g võid

Kate:

6 tl želatiini
1 dl kanget kohvi
400 g Kalevi šokolaadi Bitter
400 g toasooja maitsestamata toorjuustu
1 dl suhkrut
2 tl vanillisuhkrut
3 dl  35%  rõõska koort

Töökäik:

Purusta küpsised ja sega sulavõiga. Puista segu küpsetuspaberiga kaetud 26 cm läbimõõduga lahtikäiva vormi põhjale ning suru ühtlaseks kihiks (mina küpsetan alati põhja siiski läbi u.7 min. 175 kraadi juures).
Paisuta želatiin külmas kohvis ja sulata kuumas veevannis. Lisa peene nirena želatiinilahus, mõlemad suhkrud ja viimasena vahustatud koor. Kalla sugu vormi, kata fooliumiga ning lase külmas tarduda vähemalt 5 tundi või järgmise päevani. Kaunista meelepäraselt.
Tulemuseks siidjas-kohvimaitseline kook, mitte ülimalt magus-just parasjagu!



1 kommentaar:

  1. Judi Online Menggunakan OVO di situs www.bolavita.fun

    Mudah, Aman & Terpercaya ! Menyediakan Segala jenis judi Online lengkap !

    Informasi selengkapnya hubungi :
    WA : +62812-2222-995
    BBM : BOLAVITA

    VastaKustuta