pühapäev, 17. august 2014

Šokolaadivulkaanid

Šokolaadivulkaanid-miski, mis juba ammu mõlkus mõtetes, et peaks proovima. Mina valisin seekord retsepti, mis pärineb Nami-Nami retseptikogust.



Määri nn ramekin-vormid hoolikalt võiga ning puista kakaopulbriga üle. Pane kõrvale. Sulata šokolaad ja või väikeses potis. Tõsta pott tulelt. Klopi munad suhkruga kohevaks. Lisa sulašokolaadi-või segu ning vahusta elektrimikseriga veel 5 minutit. Sõelu juurde jahu ja vahusta veel 2 minutit. Kalla segu ettevalmistet vormidesse. Küpseta 180 kraadises ahjus umbes 10-12 minutit - mitte rohkem!

Šokolaadivulkaanid on tõelise magusasõbra lemmikud, tass musta kohvi selle kõrvale...ja super!



















































Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar