Mõni aeg tagasi tekkis mul mõte proovida rullbiskviiti ise teha seda enam, et olid olemas maamunad, mille imeilus värv annab küpsetisele omapoolse efekti. Nagu mitmetel eelnevatel kordadel, nii ka seekord küsisin lapse arvamust rullbiskviidi täidise kohta (kuna valikus leidus erinevaid täidise variante) ja üheks täidiseks oli ka kovi. Nii saigi meie ühisel mõttejõul langetatud otsus teha rullbiskviit kohvi ja toorjuustuga. Etteruttavalt võib öelda, et valik oli suurepärane (suure kohvisõbrana meeldib mulle kohvi "leida" erinevate toitude sees).
Retsept pärineb "Suur küpsetamisraamat" II osast.
Kohvi toorjuustutäidis:
1 sl lahustuvat kohvi
1 tl keeva vett
1 kuhjaga sl pruuni suhkrut
200 g maitsestamata toorjuustu
vaniilikastet
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar